Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i helgen?

Röd dag och för många väntar en långhelg. Och med glädjebesked om 20 grader och sol är det upplagt för en suverän helg i #Täljenatt.

Telgias Salonger bjuder på lördag in till klubben Electrolized och utlovar dansmusik med vibbar av Miami, Ibiza och Rio. I DJ-båset finns Peter Rickle och Emad Moore.

Nyöppnade Club Maren, som slog upp portarna på Valborg, följer upp premiärhelgen med dubbla kvällar. Först blir det saxofon-vibbar på fredag med saxofonisten Edisax, tillsammans med DJ Andreas Hörstrand.

På lördag lockar man med "Brazilian party" med DJ Sevo och en "hemlig samarbetspartner".

– Det är brasilianskt tema med blandad partymusik, och vi förväntar oss att det blir fullt, säger Melek Bisse, som driver klubben ihop med sin bror.

Hur gick det på premiären?

– Det var fullt, vi hade 500 personer under hela kvällen. Vi fick bra respons och många sa att de kommer att komma tillbaka.

Hur känns det att ha kommit igång?

– Det känns kul. Det är mycket i början, men det kan bara bli bättre, säger Melek Bisse.

Vill du se lokala band göra upp så ska du ta dig till Old McLovis på fredagkvällen. Då avgörs andra deltävlingen i rocktävlingen Battle of the bands. På lördag spelar Back to Labinski coverhits på klubben.

För den som är sugen på annat kan Kattas och Rilles Rockpub locka med karaoke på fredagen och liveakten Grabbarna Grus på lördag kväll.