Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i helgen?

Långhelgerna är över och nu öppnar klubbarna och pubarna som vanligt. Dags att gå ut och umgås i Täljenatten.

På Telgias salonger på Torekällberget är det säsongspremiär för nattklubben på lördagen och alla bjuds på inträdet fram till 23.30.

– Det har blivit en tradition på säsongspremiären att vi bjuder på inträdet. Det känns bra efter helgerna, man kanske inte har lika mycket i plånboken, säger Markus Forsström på Telgias salonger.

Det bjuds på trubadur, dansmusik och mycket party lovar Forsström:

– Det brukar vara mycket folk på premiärhelgen. Det finns ett sug på att få komma ut och träffa folk. Vi väntar mellan 500 och 700.

Även på Flamingo i centrum är det klubb som gäller. DJ Martin S spelar i Djungeln på fredagen och på lördag är det Thom Brander som står för sköna beats enligt nattklubben.

På En trappa upp, Köpmangatan 9 vid Stora torget, bjuds det på något så ovanligt som svängiga toner från en tvättbräda i helgen.

– Vi har en duo som heter Helax som spelar allt från 50-talsmusik till dansband. Ett av deras instrument är en gammal hederlig tvättbräda, berättar Marcus Haavisto som driver den tämligen nya baren.

Helax spelar både fredag och lördag.

Har vi missat något som händer i Södertälje i helgen? Twittra med #täljenatt så syns det i flödet här ovan.