Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i festivalhelgen?

Helgen är här! Fullt fokus på Kringelfestivalen men förstås händer det även andra saker i #Täljenatt.

I helgen kan man förstås inte missa att Kringelfestivalen intar stan. Bland annat uppträder Frans, Miriam Bryant och Danny på Stora scenen i helgen och på Stadsparkens scen bjuds på folkdansgille, persisk och orientalisk dans.

Men för den som vill göra annat finns att ta av även om mycket kretsar kring Kringelfestivalen.

På Katta och Rilles rockpub blir det trubadurer på scen hela lördagen. Från klockan 15 med Grabbarna Grus, som följs upp av Emelie Friman och TrePack.

Och som ofta kör Plaza Kitchen och Bar after work-aperitivo under veckoslutet, onsdag–fredag.

På lördag flyttar Lilla Styrbjörns klubb Lilla scen ut och upp på Wendela Hebbes scen. Där bjuds på jazz, blues och singer-songwriters, bland annat Ida Appelgren och Evelina Eklind.

Croc's inn har uteservering med scen och laddar med en rejäl line-up av trubadurer och band både fredag, lördag och söndag.

Bland annat spelar Josef Barabas, Andreas Möller och Steve Francis. Under Kringelfestivalen kommer man även att ha servering i parken vid Badhusgatan.

Old Gravediggers in kör på klubben Sinners återigen 80-tals punk och rock-kväll, på lördag. Då bjuds på Alice Cooper, Whitesnake och Iron Maiden. Pris delas ut till den som har bäst utstyrsel på temat punk och rock.

Och på fredag är rockklubben Imperiet igång för säsongen på Old McLovis.