Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianskavärvning drar ut på tiden

Syrianskas värvning av Anmar Almubaraki drar ut på tiden. I vägen står anfallarens förra klubb.– De är inte särskilt medgörliga, säger Syrianskas sportchef Simon Latte.

Det ser ut att bli en kamp mot klockan. I morgon klockan 23.59 stänger transferfönstret. Då ska övergången vara klar.

– Jag vet inte om jag kan säga att jag har goda förhoppningar. Det blev inte en så bra skilsmässa mellan dem. Så de (turkiska Denizlispor) är inte jätteglada i honom, så man vet aldrig vad som kan hända. Men vi har skickat in papperna och har kontakt med både det turkiska och svenska förbundet, så vi hoppas verkligen, säger Simon Latte.

Som LT tidigare berättat är Syrianskabacken Felix Michel i Turkiet för skriva kontrakt med Eskisehirspor. Men även där har förhandlingarna dragit ut på tiden, enligt Simon Latte.

– Det tar lite tid, men det går framåt. De löneförhandlar, säger sportchefen, som även berättar att klubben letar efter en ersättare till Michel.

– Det är svårt. Det finns inte så många på marknaden just nu som inte är upptagna. Men vi hoppas göra klart med någon snart.