Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska: "Vill ha tillbaka Demirtas"

Det blev bara tre matcher i år för Syrianskas sommarvärvning Christian Demirtas. Men Södertäljeklubben är ändå intresserade av att få tillbaka ytterbacken.

28-årige Demirtas anslöt till SFC i somras, men fick nöta bänken länge och väl. Tills de tre sista omgångarna i allsvenskan då han plötsligt tog plats i startelvan - och imponerade. Demirtas är nu tillbaka i Tyskland och i kontakt med Syrianska.

- Vi vill ha tillbaka honom. Vi vill gärna ha kvar backlinjen som gjorde ett bra jobb för oss i slutet av säsongen, säger SFC-ordföranden Andreas Temiz, som även berättar att klubben önskar behålla mittfältarna Besim Kunic och Özgur Yasar.

- Vi har erbjudit Besim ett kontrakt. När det gäller Özgur visade han bra attityd hela säsongen och kostar oss inte mycket pengar alls.

Tränarfrågan?- Det finns inte mycket nytt att säga. Vi hoppas ha allt klart med tränartrion (Melkemichel, Saarenpää och Ristic) så snart som möjligt.