Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska: "Vill ha tillbaka Demirtas"

Det blev bara tre matcher i år för Syrianskas sommarvärvning Christian Demirtas. Men Södertäljeklubben är ändå intresserade av att få tillbaka ytterbacken.

Annons

28-årige Demirtas anslöt till SFC i somras, men fick nöta bänken länge och väl. Tills de tre sista omgångarna i allsvenskan då han plötsligt tog plats i startelvan - och imponerade. Demirtas är nu tillbaka i Tyskland och i kontakt med Syrianska.

- Vi vill ha tillbaka honom. Vi vill gärna ha kvar backlinjen som gjorde ett bra jobb för oss i slutet av säsongen, säger SFC-ordföranden Andreas Temiz, som även berättar att klubben önskar behålla mittfältarna Besim Kunic och Özgur Yasar.

- Vi har erbjudit Besim ett kontrakt. När det gäller Özgur visade han bra attityd hela säsongen och kostar oss inte mycket pengar alls.

Tränarfrågan?- Det finns inte mycket nytt att säga. Vi hoppas ha allt klart med tränartrion (Melkemichel, Saarenpää och Ristic) så snart som möjligt.