Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska utan Ijeh

Peter Ijeh gjorde mål direkt i premiären för Syrianska. Men i lördagens bortamatch mot Öster blir det inga nya fullträffar.

 – Peter har smärtkänning i ena låret, så han får vila. Det ska inte vara någon större fara dock, berättar Syrianskas tränare Özcan Melkemichel, som på anfallspositionen har att välja mellan Dinko Felic, Peshraw Azizi och nye Obie Etie.

Vad vet ni om Öster?

– Jag såg deras match mot Norrköping, där de höll ihop laget på ett bra sätt. Vi har bra koll på vilka styrkor och svagheter Öster har, konstaterar Melkemichel.

Er startelva?

– Vi gjorde en bra match senast och vi vann, så det lär inte bli särskilt många ändringar från premiären mot Ljungskile.

Förutom Peter Ijeh är inte heller Dwayne Miller, Semir Mete eller Yussuf Saleh tillgängliga mot Öster. Frågetecken också för Joakim Hagernäs som varit febersjuk i veckan.