Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska testar anfallare på lördag

Dinko Felic får inte stanna. Samtidigt ska Syrianska testa en anfallare från Portugal.

Syrianska testade en lång rad spelare i lagets första träningsmatch för säsongen, 6-0-segern mot Södertälje FK förra söndagen. På lördagen är det dags igen när SFC tar emot Akropolis. Då är samtliga provspelare från förra matchen borta – alla har lämnat klubben.

–Ingen är kvar, men ingen är avskriven. Vi får se. Nu ska vi testa några spelare till, säger Can ”Janne” Melkemichel i klubbens sportkommitté.

Syrianska ska testa två anfallare och en mittback. Två av dessa ansluter på måndag, enligt Melkemichel. Men en av dessa kan spela redan i lördagens match. Det handlar om anfallaren José Embalo, en 22-årig portugis med afrikanska rötter.

Han har bland annat spelat för Beira-Mar i portugisiska andraligan, samt rumänska storklubben Rapid Bukarest och cypriotiska AEL från Limassol. En storväxt spelare, 188 cm och 83 kilo, enligt uppgifter på nätet.

–Han ska landa i Sverige i dag (fredag). Det är en kille med ett bra CV, men vi får se om han kan spela. Kan han det så ska han få spela, är han en köttbulle kommer han inte att spela, säger Janne Melkemichel.

Janne säger även att brasilianske mittfältaren Igor Santos Koppe inte är aktuell för laget just nu. Men kan återvända till sommaren.

–Han skulle ha kommit tillbaka till oss, men på grund av familjeproblem blir det inte så. Eventuellt kommer han tillbaka i sommar, om vi vill. Det är upp till oss och vi vet ju var vi har honom. Jag behöver inte blanda in någon agent utan kan diskutera direkt med honom i så fall, säger Janne Melkemichel.