Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska lovar ny bomb

På lördagen tänker Syrianska följa upp värvningen av Peter Ijeh med ytterligare en bomb. Det berättar klubben i ett pressmeddelande. Det mesta pekar på att det är Abgar Barsom.

I pressmeddelandet, där Syrianska bjuder in till presskonferens på lördagen, berättar klubben att man har värvat en ny spelare.

Vem spelaren är vill man inte berätta. Pressmeddelandet talar om "svårslagna meriter i bagaget", men blir inte mer detaljerat än så eftersom man inte vill röja spelarens identitet.

Enligt obekräftade uppgifter till LT och flera andra medier handlar det dock om 32-årige mittfältaren Abgar Barsom, som var med och vann SM-guld med Djurgården 2005.

Barsom var ett hett rykte redan förra helgen, då Syrianska till slut presenterade Peter Ijeh. Tillsammans med Sharbel Touma har han toppat spekulationerna sedan Syrianskas skickade ut sitt pressmeddelande.

Touma fick nyligen nej efter en tids provspel för norska Rosenborg medan Barsom så sent som för två veckor sedan sade att han snart skulle bestämma sig och att det stod mellan en klubb i allsvenskan, en i superettan, en i Norge och ytterligare en utländsk klubb.

Barsom har tidigare under vintern sagt att han gärna skulle avsluta sin karriär i Syrianska tillsammans med Touma, David Durmaz (som nyligen gick till Ljungskile) och Lolo Chanko (nu i danska Aalborg).

Är det någon av dessa två som nu valt Syrianska är det sannolikt, precis som de flesta tror eller tror sig veta, Barsom - som är två år äldre och den av de båda syrianerna som visat störst intresse av att komma till klubben inom en snar framtid.

Den 32-årige mittfältaren från Örebro har spelat allsvenskt för Djurgården och Örebro SK, och har öven gjort en kort sejour i holländska Heerenveen. Senast spelade han i norska ligalaget Fredrikstad.

Syrianska har haft provspelarna Milos Mijic, mittfältare, och Dwayne Miller, målvakt, på plats de senaste veckorna och båda sägs fortfarande vara aktuella för klubben. Ingen av dessa skulle dock vara att betrakta som en bomb.