Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska kan värva från konkurrent

Två anfallare finns på önskelistan – och en av dem kan Syrianska komma att värva från allsvenska konkurrenten Djurgården. Yosif Ayuba ser ut att kunna lånas ut till Södertäljeklubben.

Syrianska måste fylla hålet efter Peter Ijeh och jagar två nya anfallare.

En av dem kan mycket väl bli Djurgårdens Yosif Ayuba. 21-åringen har ett år kvar på kontraktet – men ingår inte i managern Magnus Pehrssons planer. I stället är han aktuell för en utlåning och tränar just nu med Syrianska. En affär kan bli klar i slutet av veckan.

– Jag vet vilken kapacitet han besatt i Vasalund. Om Yosif når tillbaka dit kan han vara intressant. Vi får se när veckan är slut, säger managern Özcan Melkemichel.

Beninfödde Yosif Ayuba, som först upptäcktes av Vasalund 2008,

har haft en tuff tid sedan han skrev på för Djurgården 2009. Det har bara blivit 15 allsvenska matcher – och endast ett mål.

Fjolåret spolierades fullständigt av en ovanlig skada. Den unge anfallaren drabbades av en blodpropp i vaden och kunde inte spela fotboll på ett halvår.