Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska har inte gett upp hoppet om anfallare

Den 11 augusti stängde det svenska transferfönstret för spelare in. Trots det hoppas Syrianska kunna göra klart med Anmar Almubaraki.

Anfallaren bröt sitt kontrakt med turkiska Denizlispor under det förra transferfönstret – en skilsmässa som blev infekterad.

Syrianska har under detta fönstret försökt få till en övergång, men 25-åringens förra klubb har satt emot och inte velat godkänna övergången.

Nu har ärendet gått vidare till FIFA, och Syrianskas sportchef Simon Latte har inte gett upp hoppet om att knyta till sig anfallaren.

– Angående Anmar Almubaraki fick vi inte ett godkännande från hans tidigare klubb, eftersom han ligger i en tvist med de angående hans tidigare uteblivna lön. Det finns en möjlighet att ändå försöka få honom spelklar. Ärendet har gått vidare till FIFA och vi har även kontaktat SvFF och fått hjälp i ärendet. Tidsmässigt vet jag inte hur lång tid denna process kan ta, men vi är alltså i kontakt med SvFF och FIFA dagligen. Att transferfönstret har stängt påverkar inte då vi skickade papprena innan det stängde, så processen pågår, säger Simon Latte till Syrianskas hemsida.