Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska föll i slutminut

Snöpligt är väl ordet för Syrianska i årets första "riktiga" träningsmatch. Allsvenska konkurrenten Örebro gjorde 1-0 i den 90:e minuten hemma på Behrn arena.

Sharbel Touma saknades men flera andra nyförvärv fanns med när Syrianska besökte Örebro. Johan Arneng spelade från start och Alex Pereira och David Durmaz, byttes in i den andra halvleken.

I den första halvleken var det främst Örebro som skapade chanser men utan att överlista Dwayne Miller i målet. I den andra klev Syrianska in handlingen mer på allvar men det var ÖSK som fick sista ordet. Förvärvet från i somras från Degerfors, Emil Berger, nickade in ett inlägg till 1-0 vilket också blev matchens enda mål.

Segern blev Örebros första under försäsongen där laget redan spelat fyra träningsmatcher. Syrianska gjorde som sagt sin första "riktiga" efter den tidigare mot Dalkurd då Södertäljelaget inte matchade ordinarie manskap.

Även mot Örebro fanns en del provspelare med. Erkan Saglik bildade mittbackspar tillsammans med Suleyman Sleyman från start. Man stiftade även bekantskap med Filipe Arruda, José A Augusto och Andrej Stepanov som byttes in i den andra halvleken.

Nästa träningsmatch för laget spelas hemma mot IFK Mariehamn den 12 februari.