Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sveriges oro – inhopparen Kiese Thelin skadad: "Foten i högläge"

 
Fotbolls-VM 2018
Visa alla artiklar

Isaac Kiese Thelin hoppade in mot Sydkorea.
Nu kan han missa Tysklandsmatchen – efter en skada på torsdagens träning.
– Han trampade snett på träningen och ligger med foten i högläge, säger landslagets presschef Staffan Stjernholm enligt SportExpressen.

► (+) Över 20 000 har hyllat ritualen efter premiärvinsten – se Joels välsignelse över svenska landslaget: "Blir bönefajt"

Seger för Sverige i öppningsmatchen mot Sydkorea samtidigt som Mexiko besegrade Tyskland gjorde att det blir en öppen historia i grupp F när det snart är dags för gruppspelsmatch nummer två.

I 1–0-segern över Sydkorea fick Isaac Kiese Thelin hoppa in i slutskedet av matchen då han ersatte Ola Toivonen som sprungit sig trött.

Men om det blir inhopp mot Tyskland, eller ens spel över huvud taget för Kiese Thelin återstår nu att se.

Under torsdagens träning var nämligen olyckan framme.

– Han trampade snett på träningen och ligger med foten i högläge. Vi vill behandla honom för att det inte ska bli allvarligt, därför är det bästa för stunden att han inte står upp utan ligger i ryggläge med foten upp, säger presschefen Staffan Stjernholm enligt SportExpressen.

Enligt Stjernholm ska läget vara lindrigt enligt läkaren Anders Valentin.

► (+) VM-magasinet #4 – Janne Andersson-special: "Går att argumentera för att han är världens bästa människa"