Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SVBK föll mot Habo efter dramatiskt avgörande

SVBK inledde 2018 med att förlora bortamatchen mot Habo i volleybollens elitserie under lördagen. Man gjorde det med setsiffrorna 3-1 efter ett dramatiskt avgörande.

Södertelge VBK fick inte sin revansch på Habo i volleybollens elitserie. Precis som i den tidigare matchen lagen emellan i Täljehallen fick man se sig besegrade.

Lördagskvällens match slutade 3-1 till hemmalaget. Detta efter en högdramatiskt fjärdeset där lagen följdes åt till 24-lika och sedan hade flera chanser var att avgöra. Men det var till slut Habo som kunde dra det längsta strået och vinna setet med 29-27 efter ett avslutande serveess.

Poängbäst i SVBK var Nicholas West med 16 poäng.

I och med förlusten har nu SVBK sex förluster på de sju senaste matcherna och ligger fortsatt åtta, vilket innebär sista slutspelsplats, i tabellen. Man tappar dock mot övriga lagen och har bland annat sex poäng upp till lördagens motståndare Habo på sjätteplats.

FAKTA

Habo - SVBK 3 - 1 (25-18, 13-25, 25-21, 29-27)

Poäng Södertelge: Nicholas West 16, Danny Weemes 14, Nenad Cosic 10, Maksymilian Denenfeldt 5, Hampus Randén 4, Aleksa Miladinovic 4.