Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Supportrar startar Fansens initiativ för att utöka SSK:s spelarbudget

Drömmer du om namnkunnigt nyförvärv? Ja, kanske kommer SSK närmare att landa ett sådant namn nu när Fansens initiativ startades på onsdagen.

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store ► Hockeypuls på Google Play

Målet med kampanjen enligt hemsidan är att "samla in pengar till Södertälje Sportklubbs spelarbudget – och öka kvaliteten på den trupp som ska representera klubben säsongen 18/19"

Som privatperson finns det tre olika nivåer som bidragsgivare. Brons, silver eller platina.

Och under onsdagen ska över 100 000 kronor redan ha samlats in.

Gilla Hockeypuls på Facebook Följ Hockeypuls på Twitter

– Vi hoppas också kunna bygga gemenskap mellan klubben och supportrarna och även mellan supportar också öka interaktionen mellan spelare och supportrar under den resan, säger Johan Myrberg, talesperson för Fansens initativ till SSK:s hemsida.

Och den första spelarreaktionen lät inte vänta på sig.

– Det är ett häftigt och imponerande driv som våra fans har, att hela tiden vilja stötta och hjälpa till. Jag kan säga att det är väldigt uppskattat från spelare, ledare och hela organisationen, säger lagkaptenen Nicklas Grossmann till uppdragsport.se.