Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Supersatsningen på speedway fortsätter - Mittmedia livesänder SM-slutspelet

På tisdag inleds speedwayslutspelet. Då fortsätter Mittmedias storsatsning och totalt livesänds sex matcher fram till sista finaldatumet den 26 september.
– Genomslaget har varit enormt när det gäller livesändningarna från grundserien, nu växlar vi upp och ger motorälskarna ännu mer speedwaydramatik, säger Carl Juborg, projektledare för satsningen.

Anmäl text- och faktafel.

På tisdagen den 28 augusti startar speedwayslutspelet med kvartsfinalserierna Vetlanda-Västervik och Indianerna-Smederna. Mittmedia kommer att livesända Vetlanda-Västervik från klockan 18.50 och veckan efter den 4 september kommer tittarna bjudas på ordentligt med dramatik när Smederna tar emot Indianerna från Kumla på hemmaplan. Den sändningen inleds 18.40 med försnack.

LÄS ÄVEN: Mittmedia storsatsar på speedway med livesända matcher och veckomagasin – här allt du behöver veta

– Genomslaget har varit enormt när det gäller livesändningarna från grundserien, nu växlar vi upp och ger motorälskarna ännu mer speedwaydramatik, säger Carl Juborg, projektledare för satsningen och fortsätter:

- Vi ser i vår statistik att intresset har varit väldigt bra. Man har verkligen tagit sig till våra kanaler för att konsumera journalistisk kopplat till speedway. Främst livesändningarna men även höjdpunktspaketen och veckomagasinet.

Mittmedia livesänder även två semifinalmatcher från vardera matchserie 11 och 18 september samt båda finalmatcherna i slutet av månaden.

LIVE-TV: Här kan ni se matchen Vetlanda-Västervik - 28/8 LIVE-TV: Här kan ni matcher Smederna-Indianerna - 4/9