Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succédebut i SSL för Daniel Hernandez

Södertälje IBK-fostrade Daniel Hernandez hade bara varit SSL-spelare i knappt fyra minuter när han gjorde sitt första mål i landets högsta innebandyserie. Innan första matchen var över hade han gjort ett till.

För ett par dagar sedan blev 22-årige Daniel Hernandez klar för SSL-fyran Mullsjö. Och Hernandez, som under säsongen gjort 43 poäng på 17 matcher i allsvenskan med Balrog, behövde inte lång tid på sig för att visa att han platsar i SSL.

Redan efter 3.44 gav han Mullsjö ledningen med 1-0 borta mot Sirius - med sitt första skott i matchen. Mullsjö vann till slut matchen med 10-5 och Hernandez hann även med att göra ytterligare ett mål (5-1 i mitten av andra perioden).

- De plockade upp mig med bussen i Södertälje på väg till Uppsala, så det var mitt första möte med laget. Det var lite speciellt men det var inte svårt att passa in. Det är ett riktigt skönt gäng jag har kommit till, säger Hernandez till jp.se.

- Deras spelare passade fel på mittplan och jag kunde ta bollen och trycka dit den, berättar han om debutmålet.

Mullsjös tränare Mikael Hill var nöjd med sitt nyförvärv.

- Han är ju hos oss för att göra mål så det var väldigt roligt att han fick göra två direkt, säger han till jp.se.