Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succé för Carl Hagelin och Pittsburgh: " Det blir lättare när jag mår bra"

Med ett mål och tre assist under de senaste tre matcherna har Carl Hagelin blivit en viktig kugge i Pittsburgh Penguins. Tränaren Mike Sullivan tror att Hagelins senaste fyra matcher har varit hans bästa under säsongen.
– Det har känts bra under de fem eller sex senaste matcherna, säger Carl Hagelin till lokaltidningen Pittsburgh Post-Gazette.

I en analys på lokaltidningen Pittsburgh Post-Gazette skriver man om Carl Hagelins imponerande form på sistone.

En av anledningarna till succén är att han nu får spela tillsammans med Evgeni Malkin och Patric Hörnqvist. Under fyra matcher har trion tillsammans gjort 14 poäng.

– Det blir lättare när jag mår bra. Jag hjälper mina lagkamrater genom att använda min snabbhet. Det har hittills vart jättebra, säger Carl Hagelin till tidningen.

I analysen skriver man vidare att från Hagelins sida så har det nya formationen funkat utmärkt. Genom att han nu får använda sin snabbhet med att ta och leverera pucken till centern Evgeni Malkin.

– Det har känts bra under de senaste matcherna, målen kommer att komma när jag spelar bra, säger han till Pittsburgh Post-Gazette.

Läs också:

Två svenska mål när Penguins tog fjärde raka: "Vi är på rätt väg igen"

Leif Strömberg in som tränare för Vita Hästen: "Behöver ha en tydligare ledning"

(+) Sjölin: Iskall offensivt – just nu ser Hagelin-kontraktet dyrt ut för Pittsburgh