Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strålande sol i helgen

Molnen kommer skingra sig och solen kommer på återbesök i helgen.- Det kommer vara sol hela helgen och det ser ut att hålla i sig till på måndag, säger Maria Jönsson, meterolog på Foreca.

Annons

Fredagen började med moln som just nu ligger kvar.

-Det ser ut som att molnen kommer att luckras upp framåt eftermiddagen, det kan eventuellt bli några solglimtar, säger Maria Jönsson.

Det är inte förrän framåt kvällen som molnen helt ska ha skingrats och minusgraderna kommer komma krypandes. Just nu är det 1-4 plusgrader ute i Södertäljeområdet.

Lördagen startar med soligt väder och håller kvar solen ända fram tills på måndag. På lördag morgon kommer det vara några minusgrader och på dagen ökar temperaturen upp till 4 plusgrader men sjunker till minusgradet på kvällen igen. Inget snöfall eller regn förväntas under helgen och vinden är svag.

-Söndagen ser ut att bli likadan – strålande sol, plusgrader på dagen men kalla mornar och kvällar, säger Maria Jönsson.