Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort tack för ett jublande bra påskprogram

Jubelsång och glädjetjut med hålligång – det bjöd Järnakören Joyful Voices, som verkligen är vad de heter, på under annandag påsk i Ytterjärna kyrka. Under skicklig ledning av Helena Wanrud.

Anmäl text- och faktafel

Men de är också mycket skickliga sångare själva. Så tack Samuel, Ingemar och Oskar ( de enda som jag känner vid namn) och hela det övriga gänget för både högtidlig och rolig och livlig musikalisk underhållning.

Och det är ju inte direkt fel heller med jazz i kyrkan (understatement). Så tack också till klarinettist och basist, som dessutom hanterade kontrabas, mycket passande i detta sammanhang.

Och vi fick sjunga fina psalmer tillsammans med dem, som verkligen passade i slutet av påsken!

Kyrkorna här i Järna-Vårdinge pastorat har bjudit på ännu mer påskgodis, både för kropp och själ. Som en helt fantastisk påsklunch, arrangerad av Susanne Bergström med personal.

Och också en helt fantastisk musikalisk framställning av Jesu sju ord på korset. Med stråkkvartett, sångare samt pianospel av Georg Lidström och John Beck.

Inte att förglömma duktige predikanten Håkan Sandvik, som verkligen fick mig att känna att jag var med när det hände för knappt 2 000 år sedan.

Mycket nöjda Birgitta från Järna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare