Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort polispådrag: En person på flykt efter trafikolycka

Två bilar krockade i samband med en polisjakt på måndagskvällen. Föraren i den flyende bilen stack från platsen och eftersöks nu av polis.

Anmäl text- och faktafel

Vid klockan 18.13 på måndagskvällen larmades SOS om en trafikolycka i korsningen mellan Nydalavägen och Birkavägen i Södertälje.

Olyckan inträffade efter att polisen uppmärksammat ett fordon och ville stoppa det. Efter ett kort efterföljande krockade bilen med en annan bild.

I flyktbilen färdades två personer.

– En har flytt och en var kvar på platsen, säger Dan Andersson, jourhavande förundersökningsledare vid Södertäljepolisen.

Under måndagskvällen pågick en stor sökinsats efter den flyende personen som misstänktes för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och eventuellt drograttfylleri. Enligt uppgifter från platsen sökte polisen med flera bilar och med helikopter i ett villaområde i närheten. Sökinsatsen avslutades dock utan framgång och polisen övergick till att leta efter personen utredningsvägen. Medpassageraren fick följa med polisen och misstänks för ringa narkotikabrott.

I den andra bilen färdades tre personer – varav en slog i huvudet. Ingen av de inblandade behövde assistans från ambulans, men skulle uppsöka sjukhus på egen hand.

■ ■ TIPSA! Är du på plats och vet mer? Kontakta redaktionen här.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips