Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Södertäljebon Kerstin Lundgren (C) nummer två efter Annie Lööf på länets riksdagslista

På centerpartiets nomineringsstämma nyligen valdes kandidaterna till riksdags- och landstingsvalet 2018. Flera Södertäljebor återfinns på listorna.

Annons

Kerstin Lundgren, Södertäljebo och riksdagsledamot.

Som nummer två på riksdagslistan, efter Annie Lööf, ser vi Södertäljebon och riksdagsledamoten tillika centerpartiets utrikespolitiska talesperson Kerstin Lundgren.

– Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot en spännande valrörelse. Centerpartiet i Stockholms län är starkare idag än på länge och jag ser fram emot att vara en del i detta kompetenta lag under valrörelsen. Där vill jag fortsätta kämpa för människors frihet, öppenhet och framtidstro i ett klimatsmart Sverige och i världen, säger Kerstin Lundgren i ett pressmeddelande.

På plats 12 återfinns Robil Haidari och som nummer 16 Tage Gripenstam. Gripenstam valdes även in som nummer ett på landstingsvalsedeln för Södertälje, Botkyrka, Salem och Nykvarn och är en av sex toppkandidater på övriga fem landstingsvalsedlar. Fler namn från Södertälje och Nykvarn förekommer på landstingslistan.

Mer läsning

Annons