Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stängda dörrar för Swedbanks kunder

Kunderna som skulle in på Swedbanks kontor på Storgatan i Södertälje på förmiddagen möttes av mörker. Ingen kommer varken ut eller in. (UPPDATERAD 10:47)

Annons

Dörrar, bankomater, ingenting fungerade och utanför stod snopna kunder. Men kontoret var inte stängt, det var ett strömavbrott.

- Det var egentligen planerat för vi skulle installera en ny hiss, men det drog ut på tiden, säger Håkan Pettersson, chef för Swedbank i Södertälje.

När LT får tag på honom 20 i elva på förmiddagen menar han att problemet precis är avhjälpt och de kunder som haft bokade möten omhändertagna. 

- Det behövde dras ny strömmatning och då var vi tvungen att slå av huvudströmbrytaren. Vad som gick fel vet jag inte, säger Håkan Pettersson.

Strömavbrottet var planerat till klockan 7-8 och var inte tänkt att påverka kunderna eftersom kontoret öppnar först klockan 10.