Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK värvar back från Mora

SSK förstärker inför avslutningen av allettan. I går skrev en ny back på för klubben.

SSK har kommit överens med allroundbacken Olov Lundqvist vars senaste klubbadress har varit hockeyallsvenska Mora.

– Olov är för oss en bra tillgång på backsidan. Han är en allroundback som har många redskap i sitt spel och är skicklig både med och utan puck och har ett jädrans bra skott, skriver SSK-tränaren Mats Waltin i ett pressmeddelande.

– Olov är lite av en allsvensk räv med mycket bra erfarenheter och jag fick upp ögonen för honom i fjol och nu får jag äran att jobba med honom i SSK, det känns

jättekul, fortsätter Mats Waltin.

Olov Lundqvist är fostrad i Skellefteå. Sedan har han spelat i Asplöven flera säsonger samt varit utlånad till Luleå i SHL. Men senast som sagt var i Mora. Olov själv ser fram mot sitt nya uppdrag.

– Jag är väldigt tacksam för att jag får ansluta till ett jättebra lag. Det känns som en riktigt rolig utmaning som jag vill vara med och bidra till. Jag skulle väl sammanfatta mig som rät allround med en bra offensiv som vill stå för ett stabilt spel. Det känns verkligen jättekul och jag ansluter till laget under måndagen, skriver Olov i pressmeddelandet.

[email protected]