Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK säger hej då till elva spelare

På fredagskvällen sade SSK tack och adjö till elva spelare. Några av dessa namn är kända sedan tidigare.

Mats Waltin har sagt att 12-14 spelare kan bli kvar i SSK sedan laget tagit klivet upp i hockeyallsvenskan.

Det betyder samtidigt att minst lika många spelare ska bort.

På fredagskvällen gick SSK på sin officiella hemsida ut och tackade elva spelare för sin delaktighet i lagets framgångar den här säsongen.

Fem av dem, målvakten Calle Brattenberger, backtrion Tobias Björklund, Fredric Larsson och Paul Eriksson samt forwarden Christofer Blid har själva redan hunnit gå ut med att de inte blir kvar i klubben.

De övriga sex namnen som nu är officiella är målvakten Jonathan Iilahti, backen Marcus Lundberg och anfallarna Pontus Engström, Johan Lorraine, Daniel Andersson och Oscar Carlsson.

Av dessa var kanske 27-årige Lorraine, som kom till SSK från Haninge i slutet av december, mest framträdande med sina 20 poäng på 32 matcher.

Läs mer: Ingen fortsättning för Blid

Läs mer: Publikfavoriten slutar

Läs mer: Stjärnan stannar men tre backar lämnar

Läs mer: Beck ville till SSK - Waltin sa nej

Läs mer: Hanson: Spelarna jag tycker att SSK ska satsa på

De är redan klara

Enligt LT:s uppgifter är följande spelare redan klara för spel kommande säsong: Olov Lundqvist (back), Petter Lindberg (back), Jonas Westerling (center), Karl Olofsson (center), Johan Skinnars (forward), Lucas Carlsson (forward).