Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK:s motståndare: "Obehagligt att möta oss"

SSK ställs mot Vimmerby i dag – laget som ännu inte tagit poäng i allettan.– Det är nog obehagligt att möta oss nu, säger coachen Daniel Eriksson.

Vimmerby har inte levt upp till förväntningarna inför allettan, då många trodde att laget skulle kunna ta en playoff-plats. I stället har laget förlorat nio raka matcher och står på noll poäng.

– Det har varit lärorik för många av spelarna i laget. Sett till prestationen borde vi ha tagit fler poäng, men det gäller ju att göra det som krävs också, säger Daniel Eriksson, Vimmerbytränaren från Södertälje med bland annat sex år bakom sig i SSK:s J20-lag.

När lagen möttes i Vimmerby vände SSK från underläge 2–4 till seger 6–4 i den tredje perioden. Sedan dess har SSK fortsatt att vinna, och Vimmerby att förlora. Men Vimmerby var nära att ta poäng mot Huddinge i onsdags, en match som slutade 2–1.

– Det är nog lite obehagligt att möta oss just nu. Det är väl inget lag som vill bli först att tappa poäng mot oss, säger Daniel Eriksson.

– Men jag tror inte att någon i SSK tror att det kommer bli en lätt match mot oss, tillägger han.

Vimmerby hade tre spelare borta på grund av magsjuka i veckan – bland annat finländska centern Joonas Koskinen och meriterade backen Filip Mingotti. Alla ser ut att kunna spela i dag.