Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK och Piteå drabbar samman igen

Mindre än 24 timmar efter lördagens dramatiska match drabbar SSK och Piteå samman igen i dag.- Det är bara att ladda om, säger Calle Brattenberger.

Piteå vann i torsdags med 6-2. I går vann SSK med 5-4 efter förlängning, efter att ha tappat en 4-0-ledning. I dag söndag avgörs matchserien med den tredje och avgörande matchen i Scaniarinken.

-Vi var bleka i början, vi stod och tittade på. SSK hade fart, vi hade det inte. I tredje tog vi för oss och vi visste att skulle vi bara få in tvåan så skulle de darra. I match tre ska vi inte stå och titta på utan vara med från början, sade Piteås tränare Rolf Nilsson till LT efter lördagens match.

Piteå kommer att sakna forwarden Emil Wrenman som tacklades av Henrik Thegel på lördagen. Wrenman fördes till sjukhus med en befarad hjärnskakning och är borta från spel en längre tid.

Alla tre spelare som fick matchstraff i lördagens match får spela match tre på söndagen.

I SSK väntas alla kunna spela och Calle Brattenberger väntas få fortsatt förtroende i målet.

-Vi ska förbereda oss noggrant och samla ihop oss efter detta. Vi ska lassa i oss kolhydrater och se till att vila. Det kommer att krävas ännu mer för att vinna match tre, sade Mats Waltin efter lördagens match.