Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK laddar inför matchen mot AIK

Spelvändningar och en hel del slipande på powerplay. SSK tränade under måndagen med en positiv känsla efter segern mot Rögle.

Fullt fokus och snabba övningar gällde för SSK  under måndagens träningspass. Spelvändningar med klapp, klapp passningar genomfördes med bra fart. Även om det i bland passades en pass för mycket istället för att hitta snabba och raka avslut.

Träningen avslutades med powerplayspel. Varje femma gick efter spelsekvens igenom vad de gjort, vad som inte fungerat och vad de skulle leta efter.

– Grejen är rörelse, både vi själva och pucken. När vi hamnar stilla och letar eller bara står och väntar är vi helt körda, förklarade dirigenten i SSK, Yanick Lehoux.

Tillsammans med honom spelade Linus Videll, Patrick Yetman, Stefan Bemström och Jonas Almtorp.

En annan femma som fick mycket träning i powerplay var Robert Carlsson, Linus Klasen, Petri Pakaslahti, Pierre Hedin och Tim Heed. Dirigent här?  Givetvis Linus Klasen.