Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK-forwarden missar matchen mot Västervik - men de är tillbaka från skada

Ikväll, onsdag, möter SSK Västervik i Scaniarinken. Man gör det med hela tre spelare tillbaka från skador och sjukdomar. Men istället missar Mathias From matchen.

SSK har vunnit båda matcherna mot Västervik den här säsongen. 2-0 på hemmais och 4-1 i Plivit trade hallen. Ikväll är det åter dags för lagen att drabbas samman i Scaniarinken i hockeyallsvenskans 36:e omgång.

SSK har haft flera spelare på frånvarolistan de senaste matcherna, men nu ser det betydligt ljusare ut.

Både forwarden Nicklas Heinerö och backen Stefan Johansson som varit skadade har tränat för fullt och är redo för spel. Även unge forwarden Albin Sethsson, som varit sjuk i en vecka, är tillbaka och aktuell för matchen.

Men helt fulltaliga blir man inte. Den danske forwarden Mathias From som har gjort tre poäng (0+3) sedan han kom till klubben från Rögle missar matchen mot Västervik på grund av sjukdom. Det enligt SSK:s hemsida som uppger att han blivit "krasslig".

SSK har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och ligger just nu på åttondeplats i tabellen, vilket innebär playoff. Onsdagens motståndare ligger näst sist och kommer till Södertälje med fyra raka förluster.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Missa inte: Hockeypuls byter skepnad – startar ligasatsning på SHL, SDHL och allsvenskan

Hockeynyheter direkt i din mobil: Här är Hockeypuls nya app – ladda ned den i App Store

Hockeynyheter direkt i din mobil: Här är Hockeypuls nya app – ladda ned den i Google Play

Missa inte: Hockeypuls nya sajt – nyheter från SHL, SDHL och allsvenskan

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Adam Johansson: "Titta här alla hockeyälskare – nu börjar Hockeypuls nya resa"