Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK bryter med Mathias From – och lånar in SHL-målvakt resten av säsongen

SSK förändrar truppen under sista dagen för övergångar. Danske forwarden Mathias From får lämna, samtidigt som målvakten Henrik Lundberg är klar för resten av säsongen, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store

► Hockeypuls på Google Play

Ett mål och tre assister på 16 matcher. Mer blev det inte. Danske forwarden Mathias From har spelat färdigt i SSK. På torsdagen meddelade klubben att den 19-årige dansken får lämna redan nu.

"Mathias From och Södertälje Sportklubb har gemensamt enats om att avbryta samarbetet och säga upp kontraktet", skriver klubben i ett kort pressmeddelande.

From var enligt uppgift sjuk när SSK spelade borta mot AIK i fredags, men var samtidigt ute på restaurang med vänner. Matchen efter var From i stället petad av "sportsliga skäl" och nu bryter alltså SSK med forwarden.

Samtidigt löser SSK målvaktsfrågan i och med att Henrik Lundbergs lån förlängs säsongen ut. Karlskrona-målvakten vaktade SSK:s mål redan i segern mot Troja/Ljungby i tisdags och räddade 36 av 39 skott.

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

MISSA INTE: Extrasändning om nyheten kring From och Lundberg