Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK bekräftar: Palmberg klar

Nu bekräftar SSK värvningen av Nybros Rickard Palmberg. 25-åringen går direkt in som center mellan Francois Bouchard och Mattias Beck.

SSK:s värvning av Jakob Karlsson blev lyckad. Nu får en annan division ett-spelare från Småland chansen: Nybros Rickard Palmberg, 25.

- Vi har letat efter förstärkningar och Janne (Karlsson) har jobbat fram det här, säger SSK:s tillträdande klubbdirektör Mats Pernhem.

Och Janne Karlsson, lagets huvudtränare, ger Palmberg en ordentlig chans direkt. Centern får spela mellan Mattias Beck och Francois Bouchard i måndagens match mot AIK.

- Det är en skicklig spelare och jag vill prova honom direkt i bra omgivning, säger Janne Karlsson.

Andra nyheter i laget inför måndagen är att Erik Lindhagen är tillbaka som center mellan tvillingarna Ahlström. En kedja som var SSK:s främsta på försäsongen.

- Jag vill ge dem förtroendet några matcher, de har producerat tidigare, säger Janne Karlsson.

Pär Edblom spelar center mellan Jonas Engström och Jacob Dahlström och Jakob Karlsson fortsätter tillsammans med Robert Carlsson och Jonas Djupvik.

På backsidan är det nu tyvärr definitivt klart att Ales Kranjc som befarat blir borta resten av säsongen på grund av ett brott i axeln. Jonathan Carlsson är på väg tillbaka och aktuell för spel snart, dock inte redan mot AIK.

Med mot AIK är däremot Adam Hansen, som kallats tillbaka efter att ha varit utlånad till Skövde.