Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK-back borta resten av säsongen

Smolk i bägaren för SSK efter segern mot Troja/Ljungby är att backen Fredric Larsson ser ut att bli borta resten av säsongen.

Annons

Det var i den första perioden som backen Fredric Larsson tacklades av Troja/Ljungbys forward Alexander Lindqvist-Hansen. Trojaspelaren fick två plus tio minuters utvisning för tacklingen, och Larsson försökte spela vidare – vilket kan ha varit ett stort misstag.

Efter ett tag visade det sig att Larsson åkt på en hjärnskakning – och SSK-tränaren Mats Waltin befarar att Larsson inte kan spela mer den här säsongen.

-Han fick smällen på hakan, sedan fortsätter han tyvärr att spela. Och det var nog inte så bra. Han har en hjärnskakning och han har haft några såna tidigare i sin hockeykarriär. Jag tror tyvärr inte att han spelar mer den här säsongen, säger Mats Waltin.

Larsson har haft skadeproblem tidigare den här säsongen men kämpat sig in i laguppställningen under kvalserien. Mot Troja stod han för en blandad insats.

När han klev av ersattes han av Paul Eriksson, som gjorde comeback efter en fotskada.