Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sportchefen om Michel: ”Kan bli en bra affär”

Felix Michel är Syrianskas spelare – säsongen ut. Men med ett lyckat provspel kan det bli en blixtövergång till Eskisehirspor.– De har ett starkt intresse, säger sportchefen Simon Latte.

– Om de tycker om mig kan det gå snabbt, säger mittbacken själv.

Men det är fortfarande Syrianska som äger rättigheterna till Felix Michel – och någon överenskommelse om en övergångssumma finns ännu inte, enligt sportchefen Simon Latte.

– Nej, ingenting, säger han.

– Skulle vi tappa Felix får vi verkligen leta efter en mittback. Samtidigt kan det bli en bra ekonomisk affär.

Han har endast ett halvår kvar på kontraktet. Hur bra kan affären egentligen bli?

– Det får vi väga in. Vi har viktiga matcher kvar och vi släpper inte honom hur som helst. Vi tänker på det sportsliga också, säger Simon Latte.

– För Felix är det en väldigt bra möjlighet. Eskisehirspor är en storklubb som har åkt ur. Det är stort att de ringer. Vi hade en diskussion eftersom vi är mitt i säsong och har viktiga matcher, men valde att släppa honom. Annars får vi en missnöjd spelare.

Felix Michel kan vara tillgänglig för spel i söndagens hemmamatch mot Trelleborg. Detsamma gäller nyförvärvet Yoann Axel Cyriac Arquin. Den franske anfallaren är nu spelklar – och kan få debutera på hemmaplan.

Läs även: Felix Michels oväntade chans - i Turkiet