Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SSK bjuder på fritt inträde till kvalet

Det blir fri entré till SSK:s matcher i kvalserien till hockeyallsvenskan. De som haft säsongskort i grundserien och de som bidragit till "Jag mobiliserar" har rätt till sittplatsbiljetter medan ståplats är gratis för alla. 

Annons

Nu har SSK tagit ett beslut om vad som gäller inför kvalserien. 

- Alla som vill stå på hemmastå får fritt inträde. Där resonerar vi som så att det är ståplats som drar igång publiken och därför vill vi fylla hemmastå, säger Magnus Karlsson, marknads- och försäljningsansvarig i SSK.

- Ambitionen är att ge så många som möjligt chansen att komma till matcherna. Det är viktigt att vi får så stort stöd som möjligt i de här återstående matcherna. Det blir ett tufft kval och vi vill gärna ha hallen fylld så mycket som det går, säger klubbdirektören Mats Pernhem.

Men det är inte bara på ståplats som det finns gratisbiljetter. Alla som inför säsongen köpt säsongsbiljett, och/eller deltagit i kampanjen "Jag mobiliserar", kan få fritt inträde till sittplats.

- Säsongarna har sina ordinarie platser och de som har mobiliserat men som inte har säsongskort får också platser på de läktarna, berättar Magnus Karlsson.

Har ni råd att bjuda på det här, är inte fem extra matcher en bra chans att få in lite mer pengar efter en tung säsong?

- Vi är en förening och alla är medvetna om att vi behöver finanser för att bedriva vår verksamhet. Men vi hoppas att folk ska köpa 50/50-lotter och annat som vi har på vårt program runt matcherna, säger Mats Pernhem.

Handlar det här om att göra en snygg gest mot alla som ställt upp bakom laget också?

- Det är väl klart att den ingrediensen fanns med när vi gjorde bedömningen. Det är därför vi också har inkluderat de som var med och mobiliserade. Vi vill bjuda tillbaka så långt som vår ekonomi tillåter, säger Mats Pernhem.

Vill man ändå bidra till klubbens ekonomi, finns det en möjlighet att betala för att förlänga sitt säsongskort.

- Vi vet att många vill vara med och bidra och därför har vi gjort så att man kan förlänga över kvalserien för en mindre summa, förklarar Magnus Karlsson.

- Man kommer även, när spelschemat kommer, kunna köpa ett biljettpaket till kvalet till ett jättebra pris, fortsätter han. 

Mer läsning

Annons