Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Spindeln" ersätter "Pudding" – SSK:s materialare får uppdraget i Tre Kronor

Tre Kronors legendariske materialare Anders "Pudding" Weiderstål går i pension nästa år.
Ersättare blir SSK:s materialförvaltare Anders "Spindeln" Kellerstam.
– Det här är ju såklart roligt, säger Kellerstam i ett pressmeddelande.

Anders Kellerstam är inne på sin 28:e(!) säsong som materialförvaltare i SSK. Det blir hans sista, i alla fall för den här gången.

När hans dito i Tre Kronor, svenska landslaget i ishockey, Anders "Pudding" Weiderstål går i pension efter VM i Bratislava 2019 var "Spider" självklar som ersättare.

– Anders är i dag verksam i Södertälje som materialförvaltare och har under lång tid varit delaktig i framförallt Tre Kronors verksamhet, säger Olof Östblom, landslagschef för Tre Kronor i ett pressmeddelande.

Anders Kellersam själv:

– Det här är ju såklart roligt. Det är ju den högsta tjänsten man kan ha som materialförvaltare inom Hockeysverige, säger Ander Kellerstam själv som gör sin 28:e säsong för klubben. Jag började i SSK 1991 och har såklart många fantastiska minnen från min tid i klubben.

SSK meddelar samtidigt att de nu kommer att leta efter en ny materialare som kan ersätta Kellerstam när denne lämnar SSK 1 maj 2019.