Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spelarflykt från Syrianska – tappar mittfältare och skadedrabbad målvakt

Två nya spelare väljer att inte följa med Syrianska till division 1.
Det handlar om yttermittfältaren Kamal Mustafa och målvakten Hampus Elgàn.

Fler spelare väljer att lämna degraderade Syrianska.

I slutet på november annonserade Brommapojkarna att man värvar Moustafa Zeidan från SFC. Två veckor senare skrev Charbel Georges på för Sirius.

I dag blev det klart att ytterligare två spelare lämnar Syrianska.

Offensive kantspringaren Kamal Mustafa kom till SFC i slutet på sommaren. Totalt blev det fem starter och sex inhopp för 26-åringen. Han kommer spela i division 1 kommande säsong – men för Utsiktens BK där han skrivit på ett kontrakt på 1+1 år.

– Jag är glad att vara här. Vi kommer spela en rolig och fartfylld fotboll och jag hoppas att många vill komma och stötta oss, säger han till klubbens hemsida.

Hampus Elgàn var Syrianskas förstemålvakten under inledningen av säsongen. Men 27-åringen bröt båtbenet och har inte spelat en match sedan förlusten mot Helsingborg den 29 juli.

Även han väljer nu att lämna SFC. Dock blir han kvar i superettan där han skrivit på ett ettårskontrakt med IK Frej.

- Hampus är en målvakt med erfarenhet från Superettan som med sin tävlingsmentalitet och sitt hårda arbete kommer passa bra in i vår grupp och tillsammans med Marko ger oss en bra målvaktsduo, säger manager Roberth Björknesjö till föreningens hemsida.

LÄS OCKSÅ

Mittfältsstjärnan lämnar Syrianska – klar för allsvensk klubb: "Redo att ta nästa steg"

Klart: U-landslagsmannen lämnar Syrianska – klar för allsvenska nykomlingen