Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertäljes "storbonde" säger sitt

Hallå där Nina Wahlin vice ordförande i centerpartiet i Södertälje och deltagare i årets upplaga av dokusåpan Farmen. Och som i måndags kom in till farmen från att ha varit i Sörgården.

Deltagarna hade starka åsikter om din roll som storbonde vad tänker du om det?

– Jag tänker att under de här förutsättningarna så gjorde vi vårt bästa både jag och de andra. Det är kort om tid, lite mat och lite sömn så man har inte så mycket tålamod. Men det är helt förståeligt.

Hur var det att komma till Farmen?

– Det var fantastisk. Jag är väldigt kunskapstörstig. Att få vara runt alla underbara människor ger mig så mycket. Det var härligt att få traska in där.

Fanns det en baktanke med hur du delade ut uppgifterna?

– Vi kollade på deras styrkor och förmågor, Jag ville att det skulle finnas en ansvarig på varje uppgift. Men det var också kul att de fick prova nya grejer som det kanske inte brukar göra.

Är du nöjd med din roll som storbonde?

– Det går alltid att göra saker ännu bättre, men jag är stolt över gruppen.

Hur upplevde du gårdagens avsnitt?

– Jag kanske kunde ha lutat mig tillbaka mer, jag var som ett barn på tivoli det var som att se ett fyrverkeri att se sig själv.