Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertäljefostrade Gustafsson kan bli årets spelare: "Har känt extra press utifrån"

En uppmärksammad övergång ledde till en succésäsong.
Nu är Södertäljefostrade Tobias Gustafsson återigen nominerad till Årets spelare.

Backen flyttade från Linköping till Uppsalaklubben Storvreta under försäsongen i somras. Där hittade han ny motivation och startade säsongen med att göra sitt första hattrick i SSL – på en ny position.

- Jag har känt lite extra press utifrån och från mig själv att jag vill leverera från start. Det blev ju en uppmärksammad övergång, då vill jag spela bra innebandy. Det var lite speciellt i början när jag fick spela center när vi hade kort om folk. Men det var nyttigt för att utvecklas mer som innebandyspelare, säger Tobias Gustafsson till Svenska innebandyförbundet.

Vinnaren av de fem nominerade presenteras under SM-finalveckan. Hittills har fyra kandidater presenterats. Dessa är – förutom Tobias Gustafsson – hans klubbkompis Albin Sjögren, Gustav Fritzell (Linköping IBK) och förra årets vinnare Alexander Galante Carlström (IBF Falun).