Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertäljebo misstänks för våldtäktsförsök i Stockholm

En man i 30-årsåldern misstänks för försök till våldtäkt och grov kvinnofridskränkning i Stockholms stad.

Mannen anhölls i sin frånvaro redan i slutet av januari. Men först i slutet av förra veckan fick polisen tag på honom och i lördags anhölls han.

Mannen misstänks för försökt till våldtäkt som ska ha inträffat på Hornsgatan på Södermalm i Stockholm någon gång mellan den nionde och den trettionde januari.

Han misstänks också för grov kvinnofridskränkning som ska ha skett under förra året och fram till slutet av januari i år, på okänd plats i Stockholms stad.

Åklagaren har begärt att mannen häktas eftersom han menar att det både finns risk att mannen förstör bevis eller försvårar utredningen och att han fortsätter begå brotten om han får vara fri.

Mer läsning för prenumeranter och pluskunder [+]: Telge satsar på Lunagallerian: ”Ska vi få det attraktivt är 20 miljoner en droppe i havet”