Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertälje-stjärnans framgång fortsätter – utsedd till årets spelare: "Ett enormt kvitto"

Hölö-sonen Tobias Gustafsson fortsätter att göra stora avtryck i svensk innebandy.
Nu står det klart att backen är utsedd till årets spelare säsongen 2017/18.

Tobias Gustafsson var en av SSL-lagets, Storvreta IBK:s, viktigaste spelare den gångna säsongen. Nu har det hårda jobbet gett utdelning i form av en väldigt fin utmärkelse:

Tobias Gustafsson blev nämligen framröstad till årets spelare säsongen 2017/18.

- Det känns otroligt bra. Jag blev chockad och lite förvånad, men jag är otroligt stolt över mig själv och glad över utmärkelsen, säger Gustafsson till innebandy.se och fortsätter: - Det här är ett enormt kvitto på att jag har utvecklat de punkter som jag inför den här säsongen skulle jobba med. Det har burit frukt. Jag har utvecklats och höjt mitt spel. Men jag vet samtidigt tio punkter till där jag själv vill bli bättre. Jag har fortfarande väldigt mycket kvar att lära innan jag blir en perfekt innebandyspelare. Årets spelare-priset ger mig en rejäl boost framåt. Det ger mig motivation att bli ännu bättre.

Motivering: "Tobias Gustafsson kom till Storvreta den här säsongen och fick direkt axla en ledande roll i laget, samt spela center i stället för hans ordinarie backplats. Något han gjorde med bravur, och när han väl kom tillbaka på sin backplats en bit in på säsongen levererade han en otrolig klass, både i klubb- och landslag. Detta tack vare hans stora driv, vilket gör att han alltid arbetar hårt med att utveckla sig själv och sitt spel. Där är han en viktig förebild. Ser man på vilken konkurrens det har funnits till utmärkelsen i år så är det en ännu större prestation."