Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertälje Kings tappar sin stortalang: "Vi önskar Adam lycka till"

Södertälje Kings Adam Ramstedt lämnar klubben och flyttar utomlands. Nästa säsong är det spel i ungerska laget DEAC Debrecen som gäller. Klubbens tränare Ludwig Degernäs öppnar nu för nyförvärv.
– Jag har en handfull alternativ för närvarande, säger han.

Landslags- och Södertälje Kingsspelaren Adam Ramstedt har varit en viktig spelare i Södertäljeklubben. Nu står det klart att han lämnar, för spel utomlands. Närmare bestämt i ungerska ligan och laget DEAC Debrecen.

– Vi önskar Adam lycka till och kan konstatera att vår verksamhet och långsiktiga satsning på internationellt spel, i kombination med stor talang och drivkraft hos spelarna, ännu en gång gör att en dröm blir verklighet. Vi är stolta även om det, som alltid, innebär att vi tappar en kvalitetsspelare, säger SBBKs klubbdirektör Robert Andersson.

Södertälje Kings tränare Ludwig Degernäs öppnar nu för att rekrytera en ny spelare, och alternativen är, enligt honom själv, många.

– Det kan bli en svensk talang eller en utländsk spelare som ersättare för Adam. Jag har en handfull alternativ för närvarande säger Degernäs.