Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Södertälje har flest nomineringar till Guldäpplet – finalisterna utses på Bokmässan

Varje år lyfter lärarpriset Guldäpplet fram lärare som på olika sätt utvecklar skolan på ett digitalt sätt. Ett hundratal lärare och förskolelärare har nominerats. Över 20 av 105 lärarna som är nominerade till priset kommer från Södertälje.

Annons

Anmäl text- och faktafel

På sin hemsida skriver Södertälje kommun att de har flest nomineringar till Guldäpplet i år. Ett pris som lyfter fram lärare som på olika sätt har utvecklat skolan och pedagogiken med digitala verktyg och arbetssätt.

– Dessa nominerade lärare och deras skolledare ska verkligen sträcka på sig. De är så viktiga i vårt fortsatta arbete, både som förebilder och för att stödja det gemensamma arbetet, det kollegiala lärandet. Därför är det också väldigt roligt att ett IKT-nätverk inom förskolan har nominerats, säger Monica Sonde, utbildningsdirektör i Södertälje kommun, på kommunens hemsida.

Läs också: Hyllas för digitalt arbete i skolorna – över 20 Södertäljelärare har chans att få priset Guldäpplet

Tre finalister som utses av en jury kommer att presenteras på Bokmässan i Göteborg den 27 september och den slutgiltiga vinnaren på Skolforum & Framtidens lärare på Stockholmsmässan i Älvsjö den 29 oktober.

Annons