Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertälje FK tappade bort segern - igen

Södertälje FK tappade återigen bort segern i division 2. På hemmaplan blev det 3-3 (2-1) mot Linköping City som kvitterade på övertid.

Södertälje FK ledde med både 2-0 och 3-1, det senare när det återstod en dryg kvart av matchen.

Men storsatsande Linköping, med bland andra förre syrianskaspelaren Dinko Felic i laget, kvitterade i den tredje övertidsminuten.

- Det är likadant igen, säger tränaren Luis Amiero och skakar på huvudet efter matchen.

Själv fick han följa matchen från läktaren sedan han protesterat mot domaren redan i inledningsminuterna. Han fick se de assisterande tränarna Boris Mucic och Jozef Karch leda laget till vad som såg ut att vara en betryggande ledning. 

Genom mål av David Yarar och Shatil Khoury ledde SFK med 2–0 i den första halvleken. Linköping reducerade dock till 2–1 innan halvtid.

I inledningen av andra halvlek radade hemmalaget upp chanser. Bland annat nickade Karlos Touma i ribban. I den 66:e matchminuten slog Alexander Varli in 3–1.

I den 73:e matchminuten slog Linköping in 3-2 på en frispark och så i den 93:e minuten kom kvitteringen när SFK-försvaret inte hängde med.

- Jag är glad att vi kan göra mål i alla fall. Men vi får problem mot lag med stora spelare som slår långa bollar. Då är vi inte med då vi mest har korta spelare, analyserar Luis Amiero.

Han är nöjd med en stor del av spelet. Men självklart är han kritisk till baklängesmålen.

- Killarna kämpar i alla fall, vi kommer att vinna matcher, säger Luis Amiero.