Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertälje FF tog rättvis seger mot Afrikansk FC

Annons

Södertälje FF startade bra i matchen mot Afrikansk FC på hemmaplan på måndagen. Och 1–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 5–1 i matchen i division 4 Södermanland i fotboll.

– Första halvlek var ganska jämn med få chanser, men vi leder rättvist med 1–0. I andra blev det stora ytor som vi utnyttjade med våra snabba kontringar. Vi är glada över föreningens första historiska poäng i division 4, tyckte Södertälje FF:s tränare Oktay Izgin, efter matchen.

I och med detta har Afrikansk FC fyra förluster i rad.

Målgörare för Södertälje FF blev Isa Fallama, Lukas Izgin, Gabriel Baydono, Raby Youssef och Daniel Shahho och för Afrikansk FC var det Nicholas Nyalanga som hittade rätt.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Södertälje FF tog nu sin första seger och Afrikansk FC är helt utan poäng efter fyra spelade matcher.

Nästa motstånd för Södertälje FF är Oxelösund. Lagen möts fredag 17 maj 19.00 på Ramdalens IP. Afrikansk FC tar sig an Nykvarn hemma lördag 18 maj 15.00.