Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södertälje är på väg att bli fruktansvärt fult

Jag har länge undrat hur det förut så fina Södertälje kommer att se ut om några år. Vad är det för en arkitekt som ritar alla dessa fruktansvärt fula hus som växer upp överallt?

Ingenting matchar ihop med någonting. Och färgerna ska vi inte tala om. Grymt fult. Man får ont i huvudet när man ser dessa hemska hus.

Och sedan detta eländes grävande överallt. Varje år gräver man nya hål på samma ställe. Är det någon form av arbetslöshetsarbete? Snälla gör klart jobbet och gör det bra, så att man kan vara i lugn och ro i åtminstone två år.

Och kanalbyggeeländet som man ska stå ut med också.

Sedan konsten – den ska vi inte tala om. Vad är det för fyrkantig stenkub på Marenplan? Är det någon form av trafikhinder? Eller är det jag som inte förstår mig på modern konst?

Och ta bort de skitiga mattorna från kyrkogården – är de för fyllisar som ska sträcka ut sig raklånga där. Herre jösses. Har aldrig sett värre någon stans.

Gräv ner Södertälje

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare