Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Socialdemokraterna är regeringspartiet

Anmäl text- och faktafel

Hur kan en samling småpartier, den så kallade Alliansen, på fullt allvar tro att man kan ta över makten? Det är skrattretande. Kan ni inte räkna?

Efter tidigare åtta år med en alliansregering så betackar vi oss från er - aldrig mer en så kallad allians vid makten. Den ska bort från den politiska arenan, så politisk rättvisa får segra och fuskmakeriet äntligen gå i graven.

Socialdemokraterna fick flest röster i årets val. Detta måste Alliansens enskilda småpartier respektera och man måste dessutom bidra till en stabil politisk situation genom att samarbeta med Socialdemokraterna, som självklart ska ha statsministerposten, eftersom det fått flest av väljarnas röster.

Det parti med flest röster ska ha makten.

Genom ett vettigt samarbete med regeringspartiet, kan Alliansens småpartier också bidra till att hålla Sverigedemokraterna borta från inflytande.

Vi behöver inte ett söndrat politiskt landskap i Sverige, vi behöver sammanhållning. Det är detta C, L, KD och M måste förhålla sig till. Ni ska inte splittra och söndra Sverige i tro om att ni ska segra. Ni ska samarbeta med regeringspartiet.

Detta gäller även V och MP.

Ett löjets skimmer har sänkt sig över Alliansen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare