Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snuvades på Torres – söker febrilt efter ersättare

Sirius snodde Paul Torres framför ögonen på Assyriska. Och med bara dagar kvar av övergångsfönstret kan Södertäljeklubben gå miste om den spelartypen.

Annons

Mittfältaren Paul Torres provtränade och förhandlade med Assyriska. Sedan gick ”Ante” Eriksson sönder – och Sirius kom in med ett bud för att ersätta sin långtidsskadade mittfältare.

Torres tackade ja.

Till Assyriskas förtret.

– Vi ville ha honom och försökte få till ett avtal, men Sirius kom emellan – och det var svårt att matcha. Jättetråkigt. Vi hade väldigt gärna velat ha honom, säger tränaren Tor-Arne Fredheim.

Sedan tidigare är det klart att Assyriska vill komplettera truppen med två mittfältare, då bara Rani Haddad och Fredrik Holster är tillgängliga just nu. Soo Yong Yoon blir kvar på skadelistan ytterligare en tid.

Tre provspelare ska testas i träningsmatchen mot Sleipner på torsdag, berättar Fredheim. Men ingen av dem är en box till box-spelare likt Torres. Eller för den delen Alexander Nilsson.

Torres var tänkt som en potentiell ersättare till Nilsson. Vilken klubb han gick till?

Sirius.

– Någon som Torres har vi tyvärr inte här just nu. Den luckan kommer vi nog inte att kunna fylla. Vi har ingen box till box-spelare, riktigt. Och ingen som kan spela både på en kant och centralt. Vi har sökt med ljus och lykta efter den spelaren. Nu är det inte mycket kvar av fönstret. Vi får se om vi lyckas, säger Fredheim.

Läs även: Hamnar i Assyriska om foten läker