Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slut med luncher

Annons

Det är med både glädje och sorg som jag läser den fantastiska artikeln om restaurangen Lilla Styrbjörn där Kristoffer Ryhnell beskriver några av (eller ganska många) Södertäljebors upplevelser om vår stad, kultur och mat. Vi vill ha kvalitet! Man drar ner luncherna för att inte tumma på kvaliteten.

Anmäl text- och faktafel

Det säger en hel del och jag blir varm i hjärtat. Jag bor i stan men jobbar i Stockholm och har förmånen att arbeta på distans. När så sker tar jag en tur ner på stan och en lunch och ibland har jag flexat ut vid lunch i samband med måltiden på Styrbjörns bara för att njuta lite extra – speciellt om det är fredag, då har det blivit soppa och ett glas vin och en promenad hem. Mmm livskvalitet.

Staden och utbudet i sig och jag har också haft en dust. Jag har skrivit ett par rader till Centrumföreningens chef Aljoša Lagumdžija om att ha outletbutiker i centrum.

Allt hänger ju samman. Vad vill vi skapa?

Okej ingen centrumdöd än, men vi är så nära, så nära.

Jag hoppas att det finns ett samlat forum för entreprenörskapet i Södertälje för det finns trots allt och här bör man verkligen tänka till för att få balansen mellan konst, vardag, klädbutiker, matbutiker, saluhall med flera där en del av värdegrunden bör vara kvalitet, miljösmart och närhet (närodlat, ekologiskt, ge bästa service).

Det finns mycket att göra och vi är inte ens halvvägs men det finns hopp. Jag ger det fem år till. Har det inte vänt då, 2025, efter lång väntan, så flyttar jag till ett sådant ställe

PS. Jag älskar det ”Gula huset”.

Moli

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare