Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slogs med hammare – gripen efter husrannsakan

Mannen knackade på dörren. Sedan stormade han in in lägenheten och attackerade 59-åringen med en mindre slägga.(Uppdaterad 18.55)

Polisen kallades till en lägenhet på Prästgårdsvägen i Geneta på måndagskvällen. Där hittades en person som misshandlats med hammare eller en mindre slägga.

En 24-åring misstänks ha stormat in i lägenheten och attackerat den 59-årige lägenhetsinnehavaren. 59-åringen lyckades freda sig med hjälp av möbler innan han flydde ut ur sin egen bostad.

– Därför blev det inte så allvarliga skador som det skulle kunna ha blivit, säger Johan Sjöholm vid Södertäljepolisen.

24-åringen var anhållen i sin frånvaro och söktes av polisen misstänkt för grov misshandel. På tisdagseftermiddagen genomförde polisen en husrannsakan och grep den misstänkte mannen i sin bostad.

24-åringen fördes till arresten, misstänkt för grov misshandel. Det är ännu oklart vad som är motivet till misshandeln och om det finns någon koppling till andra fall.