Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skinnars tränade och såg pigg ut

Efter träningen på onsdagskvällen ser det lovande ut för lagkapten Johan Skinnars. Men det är fortfarande osäkert om han kan spela mot Troja/Ljungby på torsdagkvällen.

Backen Paul Eriksson är redo för spel. Däremot är Henrik Thegel borta i alla fall den här matchen. Efter träningen på onsdagskvällen hade tränaren Mats Waltin trott på ett besked om Johan Skinnars skulle kunna träna.

- Han tränade och det såg mycket positivt ut. Men vi måste avvakta, han ska prata med "med-gänget" och sedan måste vi se hur han känner sig i morgon bitti. Det är säkrast att vara försiktig, säger Mats Waltin.

Alexander Sahlin kommer att vakta målet.

Troja/Ljungby ligger fyra i tabellen, tre poäng efter SSK. Vann senast borta mot Borlänge med 4–3 efter att ha vunnit sista perioden med 3–0. Backen Jesper Eriksen är skadad, annars är alla tillgängliga.

Övriga matcher: Västervik-Borlänge och Sundsvall-Asplöven.