Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skenderovic skrev på för Syrianska

Syrianska FC har gjort klart med mittbacken Haris Skenderovic. Han presenterades på en presskonferens i kväll - tillsammans med den okände portugisen André Martins.

Syrianska FC förstärker backlinjen med en gammal hjälte. Haris Skenderovic var med och tog klubben till allsvenskan. Nu återvänder han efter en säsong i norska Stabaek och har skrivit på för två år.

– Jag var inställd på att vara kvar. Men det gick inte, familjen trivdes inte. Saken blev inte svårare när Syrianska visade sitt intresse. Det gick fort, säger Haris Skenderovic.

30-årige Skenderovic spelade två säsonger i superettan med Syrianska och gjorde fyra mål på de totalt 55 matcherna. Han har tidigare även spelat i Sirius och Vasalund samt för en klubb i Tunisien.

Samtidigt presenterade SFC portugisiske offensive mittfältaren André Filipe Saraiva Martins, som senast spelat i La Paz i Bolivia men tidigare spelat för lag i bland annat Mexiko, Bulgarien och under 2010 för åländska IFK Mariehamn.

Den snart 25-årige Martins har skrivit på för sex månader med option på förlängning.

– Jag kan bidra med något annorlunda. Jag försöker dribbla och bjuda på en del trick, men först måste jag vänja mig vid planen. Jag har aldrig spelat på konstgräs, säger han.

Läs mer i tisdagens LT.